Kari se žampiony
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3decilitryVoda pitná
- 1špetkaPetržel - nať
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKari koření
- 2decilitryMléko polotučné
- 10dekagramůSýr Eidam cihla 40%
- 300gramůŽampiony - sterilované
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V hrnci osmahneme nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme scezené žampiony, chvíli smažíme a poté zaprášíme moukou.
- 2Žampionovou jíšku zalijeme mlékem a vodou, důkladně promícháme.
- 3Do povařené jíšky přidáme sýr, který necháme rozpustit.
- 4Do směsi nasypeme kari a nasekanou petrželku, osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.