Karlovarský guláš
60 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 750gramůHovězí plec
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceMouka polohrubá
- 1decilitrSmetana 12% (konzumní)
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
327 mg
Cukr
715 mg
Postup přípravy
- 1Očistíme cibuli a nakrájíme na drobno. Poté cibuli zpěníme na světlý octín na másle a přidáme maso rozkrájené na kostky a osolené. Maso opečeme a přimícháme červenou papriku. Mírně osmahneme a občas podléváme. Dusíme do měkka.
- 2Připravíme si jíšku z másla a mouky, zamícháme ji do šťávy, přilijeme smetanu, dobře rozmícháme a ještě krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.