Karlovarský knedlík

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
654 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
26 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
2 g
Cukr
452 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Utřeme máslo se solí, postupně vmícháme žloutky, po lžících mléko, mouku a karlovarskou minerálku.
  • 2
    Osmažíme na másle nakrájenou housku a z bílků si ušleháme sníh.
  • 3
    Vše smícháme.
  • 4
    Namočíme ubrousek a vyždímáme, potřeme jej máslem a vlijeme do něj těsto. Zavážeme a vaříme v osolené vodě 1 hodinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.