Karlovarský kotouč

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
29 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso očistíme, omyjeme a osušíme. Poté jej rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme a poklademe tenkými plátky slaniny, plátky vařeného uzeného masa a vejci umíchánými na másle. Plát masa svineme, ovážeme motouzem. Vložíme na větší část rozpuštěného másla a opečeme ze všech stran. Jakmile je kotouč opečený, podlijeme jej mírně a za častého polévání šťávou jej pečeme 1 až 1 1/4 hodiny.
  • 2
    Jakmile je kotouč upečený, vyjmeme jej, šťávu zahustíme máslem smíchaným s moukou a krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.