Katův šleh - vepřové s feferonkami
34 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej olivový extra panenský
 - 1kusPórek
 - 1kusCibulka jarní
 - 2kusyFeferony
 - 200gramůLečo sterilované
 - 3špetkySůl
 - 3špetkyPepř černý mletý
 - 300gramůVepřové kotlety
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
25 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Vepřovou omytou kotletu bez kosti nakrájíme na tenké nudličky. Očištěný pórek a jarní cibuli s natí pokrájíme na tenké kroužky. Omyté feferonky nakrájíme na malé kousky.
 - 2V dobře rozpáleném woku rozehřejeme olej, na něm krátce za stálého míchání orestujeme nudličky vepřového masa (restujeme 3-5 minut), přidáme pórek s cibulkou, feferonky, společně restujeme další 3-4 minuty. Pak k masu přidáme malou sklenici leča, promícháme a společně vaříme přibližně 8-10 minut. Směs dochutíme solí a pepřem. Pánev odstavíme z plotny, maso se zeleninou necháme 3-5 minut odpočinout, až pak servírujeme. Dobrou Chuť
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.