Kebab s karí pastou a salátem
30 min.
Ingredience
- 130mililitrůKari pasta
- 90mililitrůJogurt bílý
- 800gramůHovězí kýta
- 2kusyOkurka salátová
- 150gramůRajčata
- 60gramůCibule červená
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
35 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na menší kousky, okurky, rajčata a cibuli očistíme, pokrájíme na malé kostičky, smícháme dohromady, přidáme citronovou šťávu a olej, osolíme, opepříme. Jogurt smícháme se zelenou kari pastou . Maso napícháme na grilovací jehly a obalíme v jogurtové směsi, necháme 10 minut odležet v chladu.
- 2Masové špízy ogrilujeme na grilovací pánvi s rozpáleným olejem po dobu 10 minut. Servírujeme se salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.