Kedlubnová polévka s rajčaty
45 min.

Ingredience
- 5kusůRajčata
- 1kusPórek
- 1kusSůl
- 1lžícePolévkové koření
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 2kusyKedlubna
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo. V hrnci rozehřejeme máslo, kedlubny na něm zpěníme, zalijeme 1 litrem vody, přivedeme k varu a vaříme 10 minut.
- 2Rajčata a pórek nakrájíme na kolečka a pidáme do polévky. Osolíme, okořeníme polévkovým kořením a vaříme ještě dalších 20 minut.
- 3Polévku stáhneme z ploténky, zašleháme do ní vejce a podáváme s pečivem posypanou strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.