Kedlubnový salát
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 600gramůKedlubna
 - 1lžíceCukr krupice
 - 1lžíceOlej stolní
 - 1lžíceOcet kvasný lihový
 - 4lžíceVoda pitná
 - 1špetkaSůl
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
82 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Oloupané kedlubny nastrouháme na hrubší nudličky. Smícháme je s jemně nakrájenou cibulí, 4 lžícemi vody, cukrem, olejem, octem a solí.
 - 2Hotový salát posypeme nasekanými malými kedlubnovými lístky.
 - 3Ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.