Klokaní maso po myslivecku
80 min.

Ingredience
- 130gramůKlokaní kýta
- 5gramůOlej rostlinný
- 5gramůSolamyl
- 15gramůCibule
- 5gramůMáslo čerstvé
- 20gramůCeler bulvový
- 20gramůMrkev kořen
- 10gramůPetržel kořen
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaNové koření mleté
- 1špetkaTymián sušený
- 1špetkaKmín drcený
- 100mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky. Omyté a osušené klokaní maso nakrájíme na kostky. Z oleje, solamylu, koření, nakrájené zeleniny a trochy vody připravíme nálev, do kterého maso naložíme a necháme v chladu do druhého dne. V kastrolu na másle osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli, přidáme maso i se zeleninou a kořením. Vše dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.