Kornoutky z ledového salátu s rýží a sýrem
20 min.
Ingredience
- 100gramůSalát ledový
 - 80gramůMrkev kořen
 - 60gramůŘedkvička
 - 40gramůCibulka jarní
 - 80gramůŽervé
 - 15gramůMajonéza
 - 4gramySůl
 - 1gramPepř černý mletý
 - 200gramůRýže dušená
 - 8gramůWasabi pasta
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
140 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
743 mg
Postup přípravy
- 1Listy ledového salátu omyjeme, otřepeme a dáme zatím stranou. Mrkev nakrájíme na drobné kostičky, ředkvičky na osminky, jarní cibulku posekáme na jemno. Do misky vložíme žervé, přidáme majonézu, sůl, pepř, pastu wasabi a vyšleháme do krému. Přisypeme řeřichu, mrkev, cibulku a promícháme.
 - 2Listy salátu rozložíme na pracovní desku, na každý naneseme vrstvu dušené rýže, navrch rozprostřeme krém se zeleninou, zavineme do kornoutků, upravíme na talířky a podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.