Kotlety v medové marinádě
35 min.
Ingredience
- 1,5kilogramyVepřové kotlety
 - 1kusSalát ledový
 - 20mililitrůCitronová šťáva
 - 40gramůPetržel kudrnka
 
- Na marinádu
- 40mililitrůHořčice Dijonská
 - 40mililitrůOlej olivový
 - 80mililitrůHořčice
 - 110gramůMed včelí
 - 80mililitrůWorcester (worcesterská omáčka)
 - 80mililitrůOmáčka sójová
 
 
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
23 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
698 mg
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Suroviny na marinádu smícháme v širší míse, kotlety naklepeme, nažízneme na okrajích a ponoříme do marinády. Zakryjeme fólií a necháme přes noc marinovat v chladnu.
 - 2Druhý den kotlety opečeme na rozpáleném grilu, 7 minut z každé strany, vícekrát otočíme a potíráme marinádou.
 - 3Podáváme s natrhaným ledovým salátem s nasekanou petrželkou, pokapaným citronovou šťávou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.