Kovbojský hrnec
35 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej slunečnicový
 - 150gramůCibule
 - 150gramůSlanina vepřová
 - 500gramůKukuřice
 - 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
 - 400gramůFazole červené sterilované
 - 5gramůSůl
 - 1gramTabasco
 - 30gramůPažitka
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
39 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na kostičky a v pánvi s olejem ji vyškvaříme. Přidáme nasekanou cibuli a osmažíme ji za občasného míchání dozlatova.
 - 2Přidáme kukuřici, smetanu a podusíme 2 minuty. Rozmixujeme
 - 33-4 lžíce kukuřice dohladka a dáme zpět do pánve.
 - 4Vložíme fazole a zvolna podusíme za občasného míchání 5-10 minut do zhoustnutí.
 - 5Přidáme sůl, tabasko podle chuti a přimícháme pažitku. Pokrm posypeme zbylou pažitkou a servírujeme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.