Králičí kýta na česneku
45 min.
Ingredience
- 240gramůKráličí maso
 - 4stroužkyČesnek
 - 80gramůCibule
 - 15gramůFlora light
 - 8gramůSůl
 - 2gramyPepř černý mletý
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Králičí maso osolíme, opepříme, cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky, česnek očistíme a rozkrájíme na tenké plátečky.
 - 2Pekáček vymažeme Florou, na dno nasypeme polovinu cibule, na ni položíme porce králíka, zasypeme druhou polovinou cibule a plátky česneku. Pekáček zakryjeme, vložíme do trouby, pečeme přibližně 20 minut. Pekáček odkryjeme a dopečeme.
 - 3Porce upravíme na talíře, doplníme pečenou cibulí s česnekem a ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.