Králík smažený v pivním těstě
30 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
 - 0,5decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
 - 4lžíceMouka pšeničná hladká
 - 5lžicStrouhanka
 - 1špetkaSůl
 - 4lžíceOlej olivový
 - 1200gramůKrálík
 
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
23 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
186 mg
Cukr
483 mg
Postup přípravy
- 1Králíka omyjeme, osušíme, naporcujeme a osolíme. Jednotlivé porce postupně obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
 - 2V pánvi rozehřejeme olej a obalené porce králíka zvolna smažíme ze všech stran, až bude maso měkké.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.