Křen s vejci a smetanou
20 min.
Ingredience
- 1špetkaCukr krupice
 - 1lžičkaOcet kvasný lihový
 - 2kusyVejce slepičí
 - 0,13litrSmetana 12% (konzumní)
 - 100gramůKřen
 - 1špetkaSůl
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
800 mg
Cukr
712 mg
Postup přípravy
- 1Křen omyjeme, očistíme, jemně nastrouháme a polijeme smetanou.
 - 2Uvařená vejce rozsekáme, spojíme s křenem a přidáme sůl, cukr a ocet.
 - 3Podáváme na opečených topinkách nebo jako přílohu k uzenému masu.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.