Krevety teriyaki
90 min.
Ingredience
- 120mililitrůOmáčka sójová
 - 30gramůCukr třtinový
 - 1lžičkaZázvor mletý
 - 30mililitrůOcet vinný
 - 1stroužekČesnek
 - 1000gramůKrevety tygří - loupané
 - 30mililitrůProtlak rajčatový
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
5 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
214 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Krevety omyjeme, zbavíme ocásků a tmavých střívek. Česnek oloupeme a utřeme na jemno. Smícháme s cukrem, sójovou omáčkou, zázvorem, octem a protlakem.
 - 2Do vzniklé marinády naložíme krevety na 60 minut.
 - 3Marinované krevety napícháme na namočené bambusové jehly a grilujeme do zezlátnutí.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.