Krkovička na fazolkách
80 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 3lžíceZakysaná smetana
- 250gramůFazolky mražené
- 4plátkyVepřová krkovička
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Plátky krkovičky naklepeme, okořeníme a poprášíme moukou. Osmahneme z obou stran na rozehřátém oleji.
- 2Pak plátky vyjmeme a na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, vrátíme maso a přidáme papriku, pepř a na mírném ohni dusíme nejprve ve šťávě, později podléváme vodou.
- 3Téměř před dokončením přidáme smetanu a předem podušené fazolky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.