Krocaní koblihy
30 min.

Ingredience
- 185gramůMouka polohrubá
- 20gramůKypřicí prášek do pečiva
- 1kusVejce slepičí
- 2decilitryMléko polotučné
- 300gramůKrocaní maso pečené
- 250gramůSalát ledový
- 3decilitryOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1022 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
84 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
599 mg
Postup přípravy
- 1V míse smícháme mouku, sůl a kypřicí prášek, přidáme mléko ušlehané s vejcem a dobře promícháme. Necháme chvíli odležet.
- 2Mezitím nakrájíme pečené krocaní maso na malinké kousky, které po chvíli postupně vmícháme do těsta. Lžící vykrajujeme kousky těsta a smažíme dozlatova ze všech stran na dostatečném množství rozpáleného oleje. Necháme okapat na papírové utěrce a servírujeme na talíři ozdobeném natrhaným ledovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.