Křupavé chlebíčky s drůbežími játry
30 min.

Ingredience
- 300gramůJátra drůbeží
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaTymián sušený
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 2kusyŠalotka
- 2kusyRajčata
- 4krajíceChléb toastový
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1stroužekČesnek
- 1kusPetržel - nať
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Toastový chléb nasucho opečeme.
- 2Očištěná a omytá játra naškrábeme nožem a v misce promícháme s nasekanou šalotkou, rozetřeným česnekem, čerstvými žloutky, smetanou, změklým máslem, solí, pepřem a tymiánem.
- 3Směsí potřeme opečené toasty a krátce je zapečeme pod grilem. Posypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme dozlatova.
- 4Každý toast ozdobíme plátkem omytého rajčete a snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.