Křupavé kuře kung po
25 min.

Ingredience
- 0,5lžičkaSůl
- 1kusPaprika zelená
- 4lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibulka jarní
- 4kusyChilli paprička
- 1lžičkaVíno rýžové čínské
- 125gramůKešu oříšky pražené
- 1lžičkaOlej sezamový
- 0,5lžičkaZázvor mletý
- 400gramůKuřecí prsa
- 1lžičkaMouka kukuřičná
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 2lžíceFazolová omáčka žlutá
- 1lžíceVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
10 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
663 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso nakrájíme na kostky. Dáme do mísy, přidáme sůl, vaječný bílek a pastu z kukuřičné mouky a trošky vody.
- 2Pakriku nakrájíme na kostičky.
- 3Rozehřejeme ve woku olej, přidáme kuřecí maso a 2 minuty zprudka smažíme. Vyndáme a udržujeme teplé. Do woku přidáme pokrájenou jarní cibulku, chilli papričky, zázvor a nakrájenou zelenou papriku. Smažíme minutu, přidáme kuřecí maso, žlutou fazolovou omáčku a víno. Promícháme a krátce dusíme. Přidáme opražené kešu oříšky a sezamový olej.
- 4Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.