Křupavé trubičky s humrovou pěnou
30 min.

Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 500gramůListové těsto
- 1špetkaCitronová kůra
- 200gramůKrabí maso mražené
- 200gramůMáslo čerstvé
- 100gramůŽervé
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
768 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
66 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 mg
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 200C.
- 2Listové těsto rozválíme na plát, rozkrojíme na čtverce a navineme na kovové trubičky. Upečeme dozlatova, cca 10minut a necháme vychladnout na formičkách.
- 3Mezitím připravíme náplň. Utřeme máslo, žervé a najemno nasekané krabí maso. Dochutíme solí, pepřem a citronovou kůrou.
- 4Trubičky z formiček sejmeme a pomocí lžíce naplníme krémem. Smetanu ušleháme dotuha, vmícháme trochu nakrájeného krabího masa a cukrářský sáčkem vyplníme konce trubiček.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.