Krupicová kaše s jahodami
25 min.
Ingredience
- 200mililitrůMléko polotučné
- 150mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 2lžíceCukr krupice
- 4lžíceKrupice dětská
- 2lžíceOřechy vlašské
- 300gramůJahody zahradní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
20 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce nalijeme mléko, smetanu, přidáme cukr a krupici. Promícháme, přivedeme k varu a vaříme, dokud se neutvoří kaše.
- 2Jahody omyjeme, nakrájíme na plátky.
- 3Kaši servírujeme na připravené talíře a zdobíme plátky jahod a nasekanými vlašskými ořechy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.