Krupicové krokety II
25 min.

Ingredience
- 1hrnekStrouhanka
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 150gramůPšeničná krupice
- 0,25litrMléko polotučné
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
43 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Osolené mléko s máslem přivedeme k varu, přisypeme krupici. Na mírném ohni mícháme tak, až se hmota nechytá dna. Necháme zchladnout, přimícháme žloutky a řádně rozmícháme.
- 2Z kaše tvoříme krokety, obalíme v rozšlehaných bílcích, ve strouhance a smažíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.