Kuře na kaparech

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1002 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
72 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuře rozpůlíme, odkrojíme křídla a stehna a půlky rozdělíme na 2 menší kusy. Osolíme, opepříme a na másle opečeme po obou stranách dozlatova.
  • 2
    Potom přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekanou petrželku, osmahneme s masem a podlité dusíme téměř doměkka. Ke konci dušení přidáme nasekané kapary a ještě chvíli podusíme.
  • 3
    Nakonec před odstavením z ohně pokrm zakapeme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.