Kuře na rajčatech s vínem II
75 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusKuře
- 1kusSůl
- 0,1litrVíno červené
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 5kusůRajčata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1036 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
72 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné kuře rozporcujeme, osolíme a po všech stranách opečeme na másle. Vyjmeme jej a vložíme do kastrolu a uložíme na teple.
- 2Na másle od opékání osmahneme jemně nakrájenou cibuli do světle žluta, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, zamícháme a přidáme opečené kuře.
- 3Pokrm přikryjeme a dusíme téměř do měkka. Následně podlijeme vínem a dodusíme.
- 4Podáváme s jemnými knedlíky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.