Kuře na rajčatech s vínem II

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1036 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
72 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné kuře rozporcujeme, osolíme a po všech stranách opečeme na másle. Vyjmeme jej a vložíme do kastrolu a uložíme na teple.
  • 2
    Na másle od opékání osmahneme jemně nakrájenou cibuli do světle žluta, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, zamícháme a přidáme opečené kuře.
  • 3
    Pokrm přikryjeme a dusíme téměř do měkka. Následně podlijeme vínem a dodusíme.
  • 4
    Podáváme s jemnými knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.