Kuřecí cannelloni s houbami

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
24 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli nadrobno, nakrájený česnek čerstvé houby. Po 3 minutách přidáme kuřecí maso nakrájené na kostičky a prosciutto, opékáme za občasného promíchání 10 minut. Vmícháme víno a rozmixovaná rajčata, nasekanou bazalku a protlak a zvolna vaříme 30 minut zakryté. Potom odkryjeme, osolíme, opepříme a odkryté povaříme ještě 15 minut.
  • 2
    Vychladlou směsí naplníme cannelloni a poskládáme do vymazaného pekáčku. Přelijeme základní bešamelovou omáčkou a posypeme parmezánem, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.