Kuřecí guláš s cizrnou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
35 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
10 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky, cizrnu slijeme a necháme okapat. Kuřecí stehna osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme ze všech stran. Maso vyjmeme a na výpeku zpěníme cibuli nadrobno, přidáme brambory a zeleninu a restujeme asi 5 minut.
  • 2
    Maso ze stehen obereme od kosti a nakrájíme na kousky, přidáme k zelenině. Vmícháme cizrnu, zalijeme vývarem a zakryté pozvolna dusíme 30 minut na mírném ohni. Podle chuti osolíme, opepříme, dochutíme malinovým octem a podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.