Kuřecí játra se zelím
35 min.
Ingredience
- 225gramůJátra kuřecí
 - 50gramůMandle
 - 1stroužekČesnek
 - 50gramůHrášek
 - 100gramůZelí čínské
 - 2lžíceMouka mandlová
 - 2lžíceOmáčka sójová
 - 150mililitrůVývar drůbeží
 - 2lžíceOlej rostlinný
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí játra očistíme od prorostlých částí a nakrájíme na stejně velké kusy. Ve wok pánvi rozpálíme olej, přesypeme do ní játra a přidáme nadrcený česnek. Přisypeme mandle a 2 minuty necháme opékat na prudkém ohni. Přidáme hrášek a na proužky nasekané čínské zelí. Celou směs poté vyndáme na talíř.
 - 2Do wok pánve nalijeme vývar, přisypeme mouku a přidáme sójovou omáčku. Obsah pánve přivedeme varu a přidáme játrovo-zeleninovou směs.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.