Kuřecí karí po bengálsku

80 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
849 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
65 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jednu cibuli a česnek umeleme a přimícháme všechno koření. Vzniklou pastou potřeme omyté, naporcované kuře a chvíli necháme uležet.
  • 2
    Druhou cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na másle. Vložíme porce kuřete a chvíli pražíme.
  • 3
    Potom kuře podlijeme rozšlehaným jogurtem, osolíme a dusíme. Mírně podlijeme vodou a dopečeme ve vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.