Kuřecí majonéza
45 min.

Ingredience
- 2kusyRajčata
- 1kusSalát hlávkový
- 200gramůMajonéza
- 1kusCitrony
- 100gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 0,5kusKuře
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
64 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
962 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso uvaříme nebo podusíme. Uvařené maso zbavíme kostí a kůže. Zbylé maso nakrájíme nadrobno přes vlákno a smícháme s francouzskou majonézou (2 dílky majonézy smíchané s 1 dílem neslažené šlehačky) a dáme vychladit.
- 2Listy z hlávkového salátu propláchneme a necháme odkapat. Poté je rozložíme na mísu.
- 3Dobře vychlazenou majonézu vyskládáme na salátové listy a ozdobíme dílky citrónu a rajčete.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.