Kuřecí maso se dvěma dipy
35 min.

Ingredience
- 2kusyKuřecí prsa
- 15mililitrůOlej slunečnicový
- 50gramůOkurka salátová
- 3kusyRajčata
- 100gramůOkurky
- 80gramůArašídová pomazánka
- 80gramůJogurt bílý
- 15gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůPomerančová kůra
- 20gramůPetržel - nať
- 30mililitrůProtlak rajčatový
- 100gramůSýr smetanový tavený 45%
- 2lžičkyPomerančová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
22 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso pokrájíme na nudličky a zlehka obalíme v hladké mouce.
- 2Nudličky masa osmažíme na oleji dozlatova, odkládáme na ubrousek.
- 3Rajčatový dip připravíme z najemno nasekaných rajčat, přimícháme smetanový sýr, rajčatový protlak a nasekanou petrželku.
- 4Připravíme arašídový dip. Arašídovou pomazánku, bílý jogurt a pomerančovou kůru důkladně smícháme v misce. Je-li omáčka příliš hustá, zředíme trochou pomerančové šťávy.
- 5Kuřecí maso podáváme s oběma dipy a s kousky syrové zeleniny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.