Kuřecí salát s hroznovým vínem
20 min.

Ingredience
- 300gramůKuřecí maso pečené
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 200gramůHroznové víno
- 1kusSalát hlávkový
- 50gramůMandle
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
44 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Maso z pečeného (grilovaného nebo vařeného) kuřete nakrájíme na nudličky a vsypeme do mísy. Přidáme na tenké nudličky nakrájený sýr a omytý, na kousky natrhaný hlávkový salát. Nakonec vsypeme omyté, podélně rozpůlené hroznové víno. Vše zakapeme citronovou šťávou a podle chuti osladíme. Nakonec vmícháme ušlehanou smetanu a salát posypeme nasucho opraženými plátky mandlí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.