Kuřecí soté se zeleninou a houbami
40 min.

Ingredience
- 500gramůKuřecí prsa
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 1kusPaprika červená
- 1kusRajčata
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 2lžičkySolamyl
- 1lžičkaCukr krupice
- 100mililitrůOmáčka sójová
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na oleji na pánvi.
- 2Přidáme očištěnou, nakrájenou papriku, rajče a žampiony, promícháme a krátce orestujeme. Zalijeme sójovou omáčkou smíchanou se solamylem, cukrem a solí a vše krátce povaříme.
- 3Soté ozdobíme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.