Kuřecí stew
50 min.

Ingredience
- 800gramůKuřecí prsa
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyCibule červená
- 250gramůBrokolice
- 250gramůFazolové lusky zelené
- 250gramůKukuřice cukrová nakládaná
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 125mililitrůŠťáva karotková
- 250gramůMrkev kořen
- 200mililitrůVývar drůbeží
- 4lžíceTuk Hera jedlý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
24 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa očistíme, nakrájíme na velmi tenké plátky, osolíme a opepříme.
- 2Cibuli oloupeme, drobně nakrájíme. Brokolici omyjeme, necháme okapat, rozdělíme na růžičky. Oloupanou mrkev nakrájíme na plátky a lusky očistíme, omyjeme a rozpůlíme. Kukuřici necháme okapat na cedníku.
- 3Kuřecí plátky vložíme na pánev s rozpáleným tukem, opečeme z obou stran po 4 minutách, poté přidáme připravenou zeleninu a restujeme 3 minuty. Zalijeme vývarem, vmícháme hořčici, zeleninovou šťávu a chvíli podusíme. Hotové servírujeme na talíře.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.