Kuřecí vývar s rýží
30 min.

Ingredience
- 55gramůMáslo čerstvé
- 2kusyCibule
- 1lžíceGaram masala
- 225gramůRýže dlouhozrnná
- 1litrVývar drůbeží
- 1lžičkaKurkuma
- 1kusCitrony
- 1decilitrMléko kokosové
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
22 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na kostičky nakrájenou cibulku orestujeme na másle dozlatova.
- 2Přisypeme garam masalu a 2 minuty mícháme.
- 3Přidáme propláchnutou rýži a dobře promícháme.
- 4Zalijeme vývarem s kurkumou a přivedeme k varu.
- 5Na mírném ohni za občasného míchání vaříme 20 minut, pak přidáme nastrouhanou citronovou kůru a kokosové mléko a povaříme ještě 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.