Kuřecím masem plněné žemle

10 min.
Evropa

Ingredience

    • 4kusyŽemle tuková
    • 100gramůTatarská omáčka
    • 200gramůVepřové maso pečené
    • 20gramůKopr
    • 1kusPaprika žlutá
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
27 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
158 mg
Vápník
21 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle rozkrojíme na půlky, středy vybereme. Každou potřeme tatarskou omáčkou, poklademe ně drobně rozkrájené opečené maso, posypeme nasekaným koprem. Přidáme na tenké plátky pokrájenou papriku a žemle opět spojíme k sobě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.