Kůzlečí guláš
100 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 0,5lžičkaLibeček
- 2lžíceSádlo škvařené
- 500gramůKůzlečí maso
- 2krajíceChléb konzumní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
603 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme kůzlečí maso, nakrájíme na menší kousky a osmahneme na sádle.
- 2Přidáme zpěněnou cibuli, ke které jsme přisypali papriku, kmín, sůl a třený česnek.
- 3Podlijeme vodou a vaříme nebo dusíme v troubě téměř doměkka.
- 4Potom přidáme chleba bez kůrky nalámaný na menší kousky a necháme jej v guláši rozvařit. Dochutíme solí a libečkem.
- 5Podáváme s houskovým knedlíkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.