Kůzlečí medailonky
35 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 800gramůKůzlečí maso
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 5stroužkůČesnek
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
21 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
598 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté kůzlečí maso (ideálně z kýty) nakrájíme na malé medailonky a smícháme s rozpuštěným máslem, do kterého jsme přidali prolisovaný česnek.
- 2Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, promísíme s masem a necháme 1 hodinu v chladu.
- 3Potom medailonky osolíme a zprudka osmažíme na teflonové pánvi. Před podáváním maso posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.