Květák s rajčaty a vejcem
45 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
 - 2kusyRajčata
 - 20gramůMáslo čerstvé
 - 5gramůKopr čerstvý
 - 240gramůKvěták
 - 30gramůProtlak rajčatový
 - 0,5lžičkaSůl
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
15 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Na růžičky rozebraný květák omyjeme, vložíme do kastrolu a dusíme doměkka.
 - 2Přidáme rajčatový protlak, omytá, na kousky nakrájená rajčata, promícháme a necháme přivést k varu. Potom zalijeme pokrm rozkvedlanými vejci a necháme na mírném ohni srazit.
 - 3Každou porci posypeme sekaným koprem a omastíme kouskem másla.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.