Lečo zapečené

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
10785 kcal
Bílkoviny
437 g
Tuky
184 g
Sacharidy
1965 g
Vláknina
376 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené a oloupané brambory nakrájíme na plátky.
  • 2
    Z poloviny másla, mouky a mléka uvaříme bešamel.
  • 3
    Necháme vychladnout, vmícháme vejce a smícháme s bramborami. Pekáč vymažeme máslem, na dno dáme polovinu brambor, na ně polovinu leča z konzervy, klobásu pokrájíme a zakryjeme zbytkem brambor.
  • 4
    Zalijeme smetanou, zakapeme zbylým máslem a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme v troubě asi 35 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.