Lehký bramborový salát s červenou cibulí
40 min.
Ingredience
- 2litryVoda pitná
 - 500gramůBrambory salátové
 - 200mililitrůVývar drůbeží
 - 50mililitrůOlej rostlinný
 - 100gramůCibule červená
 - 30gramůHořčice plnotučná
 - 1lžičkaOcet vinný
 - 1lžičkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
670 mg
Postup přípravy
- 1Salátové brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a ještě teplé nakrájíme na kolečka a vsypeme do mísy. Přidáme olej, ocet, hořčici a oloupanou, najemno nakrájenou cibuli. Osolíme, opepříme a zalijeme teplým kuřecím vývarem. Salát necháme dobře odležet, občas zamícháme.
 - 2Před podáváním salát ochutnáme a případně ještě dochutíme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.