Leskovacké maso s cibulí

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
55 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou vepřovou (nebo telecí) kýtu nakrájíme na kousky, osolíme a napícháme na jehly. Potřeme olejem a opečeme v troubě pod grilem. Potom maso stáhneme z jehel a urovnáme do vymazané zapékací mísy.
  • 2
    Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme, přidáme očištěnou, nasekanou feferonku, osolíme, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou. Vše opékáme na oleji asi 2 minuty.
  • 3
    Osmahnutou cibuli promícháme s masem, mírně podlijeme a pokrm dáme zapéci do trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.