Lilek se zeleninou a sýrem
25 min.
Ingredience
- 2kusyLilek
 - 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
 - 2kusyŠalotka
 - 2stroužkyČesnek
 - 120gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
 - 600gramůRajčata
 - 1lžičkaMáslo čerstvé
 - 8kusůBazalka
 - 4lžíceOlej olivový
 - 2lžičkySůl
 - 2lžičkyPepř černý mletý
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
21 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Lilek pokrájíme na plátky, obalíme v mouce a na olivovém oleji, opečeme do zlatova.
 - 2V hrnci zpěníme na másle nakrájenou šalotku, rozsekaný česnek a prohřejeme spařená nakrájená rajčata. Přidáme sůl, pepř, ovčí sýr a krájenou bazalku.
 - 3Lilek prokládáme směsí a ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.