Lilky plněné skopovým masem

85 min.
Turecko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
35 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
14 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém tuku osmahneme na kostky nakrájené maso, hrubě nastrouhanou cibuli, utřený česnek, pokrájenou mrkev a brambory. Vše promícháme, osolíme, opepříme a podlijeme 300 ml vody.
  • 2
    Dusíme do změknutí. Do hotové směsi přidáme hrášek a necháme prohřát.
  • 3
    Lilky rozřízneme napříč, vydlabeme dužinu a osolíme. Plníme připravenou masovou směsí.
  • 4
    Lehce přelijeme rozpuštěným máslem, podlijeme trochou vody a dusíme přiklopené 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.