Lín na kmíně
40 min.
Ingredience
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžícePetržel - nať
- 0,06litrVývar rybí
- 1200gramůLín
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKmín celý
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 120gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
474 mg
Cukr
88 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a vykuchané líny osolíme, zlehka obalíme v mouce a okmínujeme. Pečeme na másle v pánvi po každé straně asi 6 minut.
- 2Pečené líny přendáme na nahřátou mísu, pokapeme je citronovou šťávou. Do másla po pečení přidáme nasekanou petrželku, necháme ji zpěnit, podlijeme rybím vývarem a podáváme k línům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.