Lín na paprice
40 min.
Ingredience
- 1200gramůLín
- 2lžičkyPaprika mletá sladká
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 50gramůCibule
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,38litrVoda pitná
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
636 mg
Cukr
582 mg
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku a zasypeme moukou, kterou opražíme.
- 2Poté přidáme rajčatový protlak a sůl. Jíšku rozvaříme s vodou na hustou omáčku, ochutíme octem. Očištěné porce ryby vložíme do omáčky, povaříme 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.