Loupaná hovězí plec v burgundské hořčici

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
588 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
32 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nejprve očistíme, ochutíme solí, pepřem, důkladně potřeme hořčicí a do druhého dne necháme odpočinout v lednici.
  • 2
    Na rozpálené pánvi maso zprudka opečeme, poté přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli a orestujeme.
  • 3
    Přidáme divoké koření a rozmarýn, zalijeme vínem a trochou vody, zakryjeme alobalem, přemístíme do trouby předehřáté na 160C a pečeme do změknutí.
  • 4
    Hotové maso vyjmeme, základ přecedíme a zredukujeme, zjemníme máslem.
  • 5
    Podáváme horké, např. s kyselou cibulkou a žampiony.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.