Lyonské vepřové kotlety
40 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
 - 4kusyVepřové kotlety
 - 1lžičkaSůl
 - 400gramůBrambory vařené
 - 1lžícePažitka
 - 80gramůTuk
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
29 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Kotlety omyjeme a do poloviny odřízneme maso od kosti. Naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme a na rozehřátém tuku opečeme po obou stranách. Kotlety přendáme do nahřáté mísy.
 - 2Na zbylém tuku osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a uvařené, studené brambory.
 - 3Kotlety pokryjeme osmaženou cibulí a obložíme na kolečka nakrájenými, opečenými bramborami. Posypeme nakrájenou pažitkou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.