Majolková bábovka Ládi Hrušky
50 min.
Ingredience
- 400gramůMouka polohrubá
 - 120gramůCukr krupice
 - 250mililitrůMléko polotučné
 - 200mililitrůMajonéza
 - 1kusKypřicí prášek do pečiva
 
Počet porcí:
16Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
942 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V míse společně dobře promícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko a asi 6 lžic majonézy tak, aby vznikla hladká směs.
 - 2Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na bábovku a pečeme v troubě předehřáté na 170 °C asi 40 minut, dokud se těsto nelepí na špejli.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.