Makedonský salát
10 min.

Ingredience
- 250gramůŠunkový salám
- 2kusyKapie
- 1kusCibule červená
- 3kusyOkurky nakládané
- 2kusyFeferony
- 2lžíceMajolka
- 0,25lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 0,5lžíceKečup
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
26 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a okurky nakrájíme nadrobno, kapie a salám na nudličky, feferonky drobně posekáme.
- 2Všechny suroviny v míse dobře promícháme a v lednici necháme přes noc vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.